Amb SeQura i Imaginarium, paga sense diners i compra a botiga només amb el DNI

 El nou servei ‘Regala primer, paga al febrer’ d’Imaginarium permet als seus clients realitzar les seves compres nadalenques només registrant-se amb el seu mòbil i posposant el pagament fins a febrer o fraccionant-lo en 3 o 6 mesos

 

La cadena especialitzada de joguines Imaginarium i la plataforma SeQura han creat conjuntament el servei ‘Regala primer, paga al febrer’, una forma de pagament que permet abonar les compres de Nadal després de la “pujada de gener”. Aquest sistema no necessita aval, ni registre, ni nòmina, conformant-se amb un procés instantani i àgil que facilita el pagament.

 

Aquest servei de pagament SeQura, que ja estava instaurat a la botiga online d’Imaginarium s’ha traslladat a les seves botigues físiques com un impuls a les vendes per Nadal que permet comprar amb pagament ajornat, en quotes i amb la llibertat d’eliminar els tràmits bancaris. Amb aquest servei especial, per primera vegada es pot fer una compra sense pagar, mitjançant una fórmula única desenvolupada per SeQura per Imaginarium, que funciona a través del mòbil i amb el qual el client, després de registrar-se a la web SQRA.es, només necessita mostrar el seu DNI a la caixa per pagar el dia 1 de febrer.

 

Amb SeQura, aquest servei especial d’Imaginarium es presenta amb una forma ràpida i senzilla en la qual es pot comprar ara i posposar el pagament, d’una manera segura i immediata. Seguint les indicacions via mail, el client pot decidir quan pagar, tenint de termini fins al febrer i triant la fórmula, mitjançant targeta de crèdit / dèbit o transferència bancària.

 

Aquesta col·laboració de dues companyies com Imaginarium i SeQura obeeix a l’interès comú en millorar i oferir sempre els millors serveis i avantatges als seus clients. Les dues marques són reconegudes per la qualitat, la seguretat i la innovació en l’experiència de compra. En aquest cas, el repte ha estat portar el mètode de finançament SeQura al punt de venda d’Imaginarium, per traslladar les seves botigues un servei de finançament fàcil i accessible per als seus clients.

 

El director general d’Imaginarium, Felix Alejandro Tena, considera “una idea estupenda poder oferir als nostres clients la possibilitat de flexibilitzar els pagaments a un cost molt reduït, especialment en l’època nadalenca quan s’acumulen moltes despeses.”

 

De la mateixa manera, David Bäckström, CEO d’SeQura, ressalta els avantatges del servei, “amb la fórmula ‘rebre abans de pagar’ hem aconseguit eliminar moltes barreres per a les internautes a l’hora de fer les seves compres en línia. Amb aquesta campanya, hem portat el nostre concepte de pagament flexible i sense tràmits al món off line, seleccionant el millor de les compres en línia per portar-lo al comerç tradicional “.

 

Dues empreses líders

 

Imaginarium és l’empresa dedicada al joc i diversió dels nens amb un gran nombre de botigues a nivell mundial. Nascuda a Saragossa el 1992, la companyia compta amb prop de 400 botigues en altres formats en 27 països de tot el món. Imaginarium reuneix una àmplia col·lecció de productes multisensorials, que desperten la imaginació dels nens i posen en marxa tots els sentits perquè explorin, riguin, s’expressin, sentin, es sorprenguin, se superin a si mateixos i s’aixequin del sofà per experimentar una diversió real.

 

Al seu torn, SeQura és el mitjà de pagament que més ràpid creix a Espanya, que ja està present en més de 350 botigues en línia. L’empresa, fundada el 2013, ha impulsat una eina fàcil d’utilitzar que permet rebre la comanda i després pagar-la, a més de finançar les compres i permetre el pagament a terminis. ‘Compra ara i paga després’ de Sequra s’ha convertit en el segell més buscat en les compres en línia.

Franquicia Imaginariumsequora