Cercador

ALQVIMIA

ALQVIMIA presenta un model de negoci basat en la creació d’espais únics en els que el client viu experiències de alt nivell: “Superior Beauty Experience”. Es tracta d’un univers dedicat a la bellesa com a element transformador.

Cosmètica natural de luxe, tallers de creixement personal i vivències sensorials molt especials ajuden a aconseguir l’equilibri físic, mental i espiritual. Un món de productes i serveis orientats a potenciar la bellesa natural de les persones i el seu màxim benestar.

Els cinc pilars sobre els quals s’assenta ALQVIMIA són:

 • Producte retail
 • Tractaments i Rituals de Spa/cabina
 • Home Spa treatment (continuació del tractament de cabina a casa)
 • Tallers
 • Consulta holística

En el seu dia a dia, ALQVIMIA difon valors femenins com ara la generositat, la bellesa, la sensibilitat i l’amor amb l’objectiu de millorar el món.

Foto 1 Alqvimia Madrid

 

Historia de l’empresa

ALQVIMIA neix de la mà de d’Idili Lizcano el 1984 en Can Duran, Tortellà. La primera marca de cosmètica natural i d’aromateràpia d’Espanya apareix amb una missió determinada: aconseguir la bellesa absoluta a través de la
transformació del cos i de la ment.

El plaer per tot el natural i pur porta a ALQVIMIA a investigar dins l ‘àmbit de la química ecològica, sent pionera a Espanya i una de les primeres d’Europa.

ALQVIMIA inicia el seu camí internacional el 1991 amb l’obertura de mercats a Bèlgica, Holanda i Itàlia. Aquest serà només el principi d’una llarga llista de països que s’anirien afegint fins als més de 20 que configuren avui l’expansió de la firma.

I quan el concepte de SPA urbà a Espanya encara no es coneixia, ALQVIMIA obre el primer SPA d’ALQVIMIA a Barcelona. Estem a l’any 1997. ALQVIMIA mostra els beneficis terapèutics dels olis essencials i introdueix tractaments innovadors que aglutinen salut, benestar i bellesa en centres moderns i urbans.

En 2003 es creen els “Beauty Spaces”, espais que representen tot el Món ALQVIMIA i en els que se expressen, expliquen i donen a conèixer els beneficis i l’eficàcia d’aquesta cosmètica.

Al complir 25 anys com a marca cosmètica 100% natural, ja al 2009, ALQVIMIA és una de les marques amb més prestigi entre els professionals de l’estètica i tot un referent en cosmètica natural.

Amb la creació de cosmètics exclusius per a l’home, al 2012, ALQVIMIA vol potenciar l’essència i vitalitat masculines.

L’any 2014 té lloc el llançament de la nova gamma de nutricosmètica “Be beautiful”, innovadora proposta que complementa l’eficàcia, beneficis i resultats de les línies de cosmètica, reforçant i augmentant els seus efectes.

Y seguim…

 

Contacta directament amb ALQVIMIA

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de ALQVIMIA

Inversió A partir de 1.000€/m2
Cànon 30.000€
Royalty d'explotació 500€ al mes
Royalty Publicitari 5% sobre vendes
Mínim d'habitants per població 80.000 habitants
Dimensió mínima del local 150m2
Durada del contracte 8 anys
Creació empresa 1984
Nº Propis 3
Nº de franquícies

Avantatges

 • ALQVIMIA és una marca de cosmètica natural de luxe posicionada a nivell mundial como una de les millors.
 • L’èxit d’ALQVIMIA es deu a la gran qualitat i eficàcia dels seus productes. Les seves formulacions són úniques i exclusives i estan basades en un procés alqvímic de fabricació en el qual es donen la mà: ciència, saviesa, perfumeria i art.
 • El “mètode ALQVIMIA” és exclusiu de la marca i s’inspira en la polaritat yin/yang. Tant el desenvolupament de productes com l’aplicació i prescripció del mètode permeten donar una resposta individualitzada a cada necessitat del client.
 • Hi ha tot un MÓN ALQVIMIA que adquireix el seu ple sentit amb el respecte absolut per la feminitat, l’amor per la feina ben feta, l’aposta per una economia humanitzada, l’ús de les millors matèries primeres seleccionades a nivell mundial i 100% naturals, la recerca de la excel·lència i màxima qualitat i la constant innovació.
Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
 • 1 Omple el formulari
 • 2 Rebràs un email amb un enllaç
 • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
 • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!