Entrevistem a Arturo González, gerent i fundador de Inner Nature.

“Els nostres valors són l’experiència en l’alimentació saludable i l’àmplia varietat de productes”

El gerent, propietari i fundador de Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, és un expert en l’alimentació saludable. De fet, ha estat un dels impulsors del sector. Abans del boom actual ja es dedicava a la distribució dels productes naturals. Per això, Inner Nature és una aposta segura que es fonamenta en el coneixement del producte i en l’àmplia varietat que ofereix.

- Com neix Inner Nature?

Inner Nature neix al gener de 2014. Jo em dedico al sector des de fa molts anys. Era delegat d’un laboratori d’alimentació i cosmètica natural. Un proveïdor meu en aquesta època em va oferir una possibilitat de negoci: comprar una franquícia seva. En primer lloc vaig pensar que la proposta era interessant. Però, en aquest moment ja tenia una empresa de distribució a nivell nacional de dietètica. Aleshores, vaig pensar que si ja tenia la plataforma i tota la resta per què no muntar jo l’empresa. Vam posar el projecte en mans d’un equip creatiu i vam fundar Inner Nature.

Arturo Gonzalez- Inner Nature- Quan va decidir apostar per aquest negoci?

És un sector que està en alça i portem molts anys dedicant-nos a l’alimentació saludable.

- Què poden esperar les persones que entren en una botiga de Inner Nature?

És un supermercat ecològic i natural, on es poden trobar tot tipus de productes relacionats amb l’alimentació natural i ecològica, la cosmètica natural, dietètica, bio, complements i el menjar macrobiòtica. Oferim un ventall molt ampli.

- Quins són els valors d’Inner Nature?

Clarament és la varietat de productes que té. Tenim de tot. Tenim aliments per als celíacs, sense gluten, per a persones que tenen intolerància a la lactosa, per als que fan menjar macrobiòtica, per als vegans, en definitiva, per a tots. Per a la gent que li agrada menjar bé, natural i tenim les grans marques conegudes. Estudiem molt bé abans d’introduir un producte nou si tindrà èxit i fins ara no ens hem equivocat.

- Què pot aportar a un franquiciat que vulgui obrir una botiga d’Inner Nature?

La nostra àmplia experiència. Sabem perfectament què productes que es venen més. Cal donar al client un gran ventall de possibilitats de compra.

taulell innernature ranquicies.cat

- Té prevista properes obertures de franquícies?

En les properes setmanes s’obriran una botiga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) i una altra pròpia a València.

- Inner Nature ofereix altres serveis addicionals?

Tenim tallers de cosmètica i de cuina macrobiòtica entre altres activitats que organitzem contínuament.

- L’alimentació saludable és una tendència en creixement?

És clar que està en creixement i es preveu que en els propers anys s’incrementi un 40%. Cada cop més, la gent més conscienciada i consumeix alimentació natural.

 

Per a més informació de Inner Nature i posar-se en contacte directament amb la marca, fes click l’enllaç.