Ets un Ajuntament i t’agradaria modernitzar els teus eixos comercials?

Des de Franquícies.cat tenim un compromís amb el territori. En aquest sentit, realitzem múltiples accions pels ajuntaments que estan encaminades a la promoció econòmica dels municipis i de les persones que hi viuen.

Jornades amb franquícies

Col·laborem amb els ajuntaments i organitzem sessions informals amb persones emprenedores i franquícies que tenen un interès real en expandir-se en un municipi en concret.

Aquestes sessions s’organitzen en “petit-comitè”, i són molt efectives conèixer en profunditat diferents marques franquiciadores. El funcionament és senzill: els ajuntaments es posen en contacte amb Franquícies.cat i nosaltres ens encarreguem de tot.

Si vols conèixer més sobre les jornades fes click aquí

Espai exclusiu al portal pel municipi

Facilitem un espai al portal exclusiu per a cada municipi; de manera que els emprenedors podran conèixer totes les marques que tenen interès en ubicar el seu negoci a la seva població. El funcionament és molt senzill: només cal que els ajuntaments omplin el formulari que trobaran a continuació i nosaltres engeguem tota la maquinària perquè això es faci efectiu en el menor temps possible.

Acompanyament a l’emprenedor

Assessorem aquells casos en què l’emprenedor vol franquiciar-se i requereix d’una visió externa que l’orienti en la decisió. Les persones emprenedores també poden posar-se en contacte amb nosaltres.

Si ets un ajuntament i vols contactar amb nosaltres, omple aquest formulari!

captcha
He llegit i accepto les condicions legals Saber més