Solucions en la imatge visual corporativa

L’Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) i Addingplus han signat un acord de col·laboració per oferir als associats noves solucions en el camp del control de la imatge visual corporativa.

ACF AddingplusAddingplus és una empresa establerta a Catalunya des de fa 10 anys i opera a nivell nacional. Aquesta firma destaca per oferir solucions tecnològiques dirigides a potenciar la qualitat de la informació generada i els recursos existents en les companyies.

Mitjançant el producte específic Checkplus Audit es cobreix qualsevol necessitat de captació de dades amb l’última tecnologia en mobilitat; tot permetent disposar d’informació verídica i visual. A banda, disposen del servei d’auditoria d’imatge visual corporativa que permet elaborar el mapa complet de l’estat de la imatge de marca.

L’acord va ser un enteniment ple ja que l’ACF va reconèixer immediatament checkplus com una eina indispensable pels franquiciadors que tenen l’afany de gestionar la seva marca amb diligència. Amb aquest acord es vetllarà per ajudar a les franquiciadores per aconseguir una bona implantació i posterior seguiment.

Els representants a la signatura foren, per part de l’ACF, el president Sr. Xavier Vallhonrat i per part d’Addingplus, el gerent Sr. Francisco Solis. Ambdos van arribar a la conclusió que CheckplusAudit era la primera solució plantejada globalment per a la imatge visual corporativa.