Apostem per la franquícia com a model de negoci d’èxit. Perquè una franquícia és una molt bona opció si estàs pensant en invertir o iniciar la teva pròpia aventura empresarial.
Per això, aquí tens 10 raons per invertir en una franquícia que t’ajudaran a decidir-te:

  1. Reps formació específica per a la direcció del teu negoci. Encara que siguis un gran professional en el teu sector, la gestió d’una empresa pròpia no resulta senzilla. Invertir en una franquícia et proporciona la formació i les eines necessàries per dirigir el teu projecte eficaçment.
  2. Comptes amb un equip professional experimentat. Tenir a la teva disposició els coneixements i experiència d’altres professionals és molt valuós per a la gestió del teu negoci.

  3. Tens el suport d’una companyia solvent, amb capacitat de reacció quan sigui necessari. Un altre dels grans avantatges d’invertir en una franquícia és que formes part d’una gran empresa que et dóna suport i impulsa el teu negoci en tot moment.

  4. Assegures el creixement i evolució del teu negoci. La innovació contínua de les marques franquiciadores, et permet progressar i avançar al mateix temps que ho fa la pròpia franquícia.

  5. Tens accés a tecnologia puntera. En invertir en una franquícia i formar part d’una marca forta i una xarxa tens accés a les tecnologies més innovadores, fet que fa que optimitzis teus processos i aconsegueixis els millors resultats.

  6. Gaudeixes del treball en equip al costat d’altres franquiciats. Compartir experiències, problemes i solucions és necessari i molt útil, tant a nivell personal com professional.

  7. Et beneficies de les economies d’escala. Quan es compta amb el suport d’una gran companyia i es treballa integrat en una xarxa, es redueixen costos i s’augmenten beneficis.

  8. Disposes de serveis centralitzats. Els serveis, processos i funcions centralitzats redueixen temps i despeses, facilitant notablement la gestió del negoci.

  9. Gaudeixes de la reputació d’una marca consolidada. Les accions de màrqueting corporatives d’una gran marca són claus pel que fa a la reputació i notorietat de la mateixa. Invertir en formar part d’una xarxa de franquícies et facilita enormement les teves tasques de publicitat i comunicació.

  10. Mai estàs sol. Comptes sempre amb el suport de la marca franquiciadora i de la resta de franquiciats, que són de gran ajuda perquè desenvolupis el teu negoci i afrontis cada nou repte de la millor manera.

Ventajas de abrir una franquicia
Necessites més raons per invertir en una franquícia? Vine a les nostres Jornades de Franquícies!, coneixeràs franquiciats i franquiciadors amb qui podràs compartir impressions i experiències.